Dulap haine cu usi glisante. Organizeaza garderoba cu un dressing ieftin

Alegerea ținutei potrivite pentru orice ocazie este dificilă, iar multe persoane se luptă să găsească piesele vestimentare perfecte pentru a completa un ansamblu. Un lucru care de multe ori trece neobservat este importanța garderobei corecte pentru haine. Tendințele în modă, în special în lumea hainelor, se schimbă mai repede decât poate ține pasul o persoană obișnuită.

De multe ori, o treime din ținutele pe care le deține o persoană nu sunt niciodată purtate și sunt în cele din urmă așezate la coșul de gunoi. Această acumulare excesivă se datorează presiunii constante a comercianților cu amănuntul de a cumpăra noile tendințe și de a le arunca pe cele vechi. Creșterea industriei fast-fashion contribuie puternic la această tendință.

Din experiența mea, oamenii se simt uneori copleșiți de cantitatea de haine pe care o au de fapt. Faptul de a putea identifica ceea ce aveți nevoie și ceea ce nu aveți nevoie vă poate ajuta să reduceți cantitatea de haine pe care o aveți în dulap.

Vă recomand să creați o listă cu articolele de îmbrăcăminte pe care trebuie să le aveți în garderobă și o altă listă cu articole fără de care puteți trăi. Dacă nu ești sigură că ai nevoie de un articol de îmbrăcăminte, întreabă-te dacă îl porți mai mult de o dată pe an. Odată ce știi de ce ai nevoie în garderoba ta, treci prin hainele tale și donează toate articolele pe care nu le-ai purtat în ultimele șase luni sau pe care nu le porți în prezent. 

Ce sa pui in dulap sa miroase frumos

Dulapul tău este spațiul tău personal și este important ca acesta să miroasă frumos pentru tine. Aveți un parfum preferat? Poate fi de lavandă, de aer proaspăt sau de flori de cireș. Parfumul tău preferat este doar începutul călătoriei tale spre a avea o garderobă bine închegată. După ce îți găsești parfumul preferat, va trebui să găsești haine în care să te simți încrezătoare și care să se potrivească și cu personalitatea ta.

O mare parte din comportamentul nostru este condus de instinctele noastre. Dacă vedeți o persoană pe care o considerați neatractivă, s-ar putea să vă simțiți respins. Dacă vedeți pe cineva făcând o prostie, s-ar putea să vă simțiți deranjat. Dacă stați lângă cineva care nu poartă deodorant, s-ar putea să vă simțiți dezgustat.

Una dintre cele mai comune modalități de a-i face pe oameni să se simtă dezgustați este aceea de a nu-și putea masca mirosul natural al corpului cu parfum. Aceasta este, de asemenea, una dintre modalitățile prin care persoanele care poartă prea mult parfum îi jignesc pe ceilalți. Primul lucru pe care oamenii trebuie să îl facă pentru a evita să-i jignească pe ceilalți este să nu mai poarte parfumuri puternice. 

Ai încercat vreodată un parfum care miroase ca șamponul tău? Aceste parfumuri sunt adesea create pentru a reflecta mirosul a ceea ce ai făcut cu părul tău pe măsură ce crește din cap. S-ar putea să ți se pară ciudat, dar aceste parfumuri sunt concepute pentru a crea o impresie de durată, chiar dacă uneori subtilă, a mirosului părului tău. Săpun Există un motiv pentru care săpunul este adesea inclus împreună cu șamponul atunci când ne gândim la mirosul părului. Parfumul este adesea răspunsul la mirosurile persistente. 

Alegerea unui sifonier cu haine

Îmbrăcămintea este o parte vitală a vieții noastre. De la muncă la joacă, hainele sunt folosite și deseori ne trezim cheltuind mulți bani pe ele. Dar, ce facem atunci când avem o tonă de haine, dar nu avem ce purta? Ar putea fi timpul să ne gândim la o revizuire a garderobei.

O revizie a garderobei este un proces care va elimina hainele vechi din dulapul tău, astfel încât să poți profita la maximum de hainele noi pe care ți le-ai cumpărat. Lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când faceți o revizie a garderobei:

  • Care sunt hainele pe care le purtați cel mai des?
  • Ce haine se uzează?
  • Ce idei de ținute aveți în minte pentru noul sezon?

Hainele de toate formele și mărimile fac o primă impresie, așa că este important să vă asigurați că vă reprezentați bine. Pentru a face acest lucru, trebuie să te asiguri că investești în piese de calitate și că te îmbraci în funcție de tipul tău de corp.

Nimeni nu este perfect, dar cu toții merităm să arătăm cât mai bine și să ne simțim încrezători. Cu ajutorul informațiilor de mai jos care te vor ajuta, vei putea găsi o garderobă în care să te simți bine și în care să arăți minunat la toate ocaziile speciale. 

Una dintre cele mai importante decizii pe care le poți lua în ceea ce privește garderoba ta profesională este cum să decizi ce haine să cumperi. Cei mai mulți oameni se vor încadra într-una din cele două tabere – fie sunteți unul care preferă să cumpere haine pe măsură ce au nevoie de ele, fie cineva care își va face un plan și va cumpăra pentru un sezon sau un an înainte.

Unii oameni preferă să cumpere înainte de a avea nevoie de lucruri, iar alții cumpără pe măsură ce au nevoie de lucruri. Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru garderoba ta profesională, avem câteva sfaturi care te pot ajuta să determini care este cea mai bună cale pentru tine. Prima decizie majoră este ce să faci cu hainele care nu sunt la modă. 

Dulap cu usi glisante pentru garderoba

Dulapurile cu uși glisante oferă mult mai mult spațiu de depozitare decât un dulap obișnuit, oferindu-vă posibilitatea de a glisa obiectele înăuntru și în afara ușilor. Este soluția perfectă pentru orice dormitor mic sau pentru cineva care își are garderoba într-o cameră cu spațiu mic. Aceste uși glisante pentru dulapuri pot da, de asemenea, aspectul unei camere mai mari și mai spațioase, datorită lipsei necesității ușilor care să închidă camera.

Dulapul cu uși glisante oferă o modalitate excelentă de a adăuga un dulap suplimentar în casa ta. Dacă nu prea aveți spațiu, adăugarea unui dulap cu uși glisante în casa dvs. este o modalitate excelentă de a depozita obiecte și de a maximiza spațiul. Un dulap cu uși glisante este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă vă place exteriorul casei dvs. dar nu și interiorul.

Dulapurile sunt foarte populare în casele celor bogați, iar stilul unui dulap este adesea determinat de regiunea în care este folosit. Dulapul este de obicei realizat dintr-un cadru din lemn de esență tare acoperit cu furnir de lemn și este apoi realizat fie prin îmbinarea unor scânduri între ele, fie prin utilizarea unui cadru.

De asemenea, furnirul poate fi decorat cu străpungere, încrustare, marchetărie și modelaj. Ușile sunt fie încastrate în cadru, fie se deschid spre exterior. Dulapurile sunt, de asemenea, folosite ca mobilier în camerele de hotel la nivel mondial. Cele mai bune dulapuri sunt proiectate cu uși glisante. Ușile glisante sunt mai comune decât ușile tradiționale și sunt mai economice decât ușile standard. 

Organizarea hainelor in dressing

Dacă ești ca mine, atunci îți place să probezi haine, dar urăști să ai o grămadă mare de haine pe podea și un vestiar dezordonat. O modalitate de a evita acest lucru este să agățați hainele în sus, în loc să le îngrămădiți pe podea. Acesta este cel mai rapid mod de a te îmbrăca și îți lasă hainele cu un aspect ordonat și profesional.

O altă modalitate este să vă organizați hainele în vestiar prin selectarea unei teme. Această temă poate varia de la culoare până la stilul de îmbrăcăminte. După ce ați făcut acest lucru, următorul pas este să așezați hainele în ordinea în care le este locul. Acest lucru vă va permite să localizați mult mai ușor ceea ce căutați.

Una dintre cele mai bune modalități de organizare este prin utilizarea umerașelor transparente și a unui sistem de dulap. Umerașele transparente îți permit să vezi hainele, astfel încât este mai ușor să găsești ceea ce vrei. Un sistem de dulap este o modalitate excelentă de a păstra hainele organizate și la distanță.

Există o varietate de sisteme disponibile, în funcție de nevoile tale. Un sistem bun este tija de dulap reglabilă cu rafturi. Este ușor să personalizați tija și rafturile pentru dimensiunea de care aveți nevoie, iar acestea pot fi folosite pentru o varietate de articole. Rafturile pot fi folosite pentru haine împăturite, cămăși, pantaloni și multe altele.

În dulap, hainele sunt destul de des organizate în funcție de tipul de îmbrăcăminte sau de schema de culori, deoarece aceasta este cea mai bună modalitate de a găsi toate hainele dorite. Unele persoane organizează după mărime, culoare, preț sau marcă.

Ceea ce funcționează cel mai bine depinde de fiecare persoană în parte, dar asigurați-vă că ce haine sunt depozitate în cameră sunt curate și fără pete. Dacă hainele sunt organizate pe tipuri, cel mai bine este să găsiți un loc pentru fiecare tip de îmbrăcăminte. Jachetele și puloverele ar trebui să fie într-un sertar sau pe un raft. Pantalonii și blugii ar trebui să fie pe umerașe, iar cămășile pe un umeraș sau într-un sertar.

Cate usi ar trebui sa aiba un sifonier

Numărul de uși de pe un dulap trebuie să depindă de dimensiunea dulapului. Un dulap cu un spațiu mic ar trebui să aibă o ușă cu deschidere largă, iar un dulap cu mai mult spațiu ar trebui să aibă două uși. Unii oameni consideră că un dulap cu o ușă are o capacitate de încărcare ușoară, în timp ce alții cred că două uși sunt mai bune pentru obiecte mai mari.

Un dulap are de obicei mai multe uși. Este la latitudinea fiecăruia să decidă câte uși dorește să atârne pe dulapul său, deoarece nu există niciun regulament sau regulă cu privire la câte uși ar trebui să aibă un dulap. Există câteva principii de design pe care oamenii le pot avea în vedere atunci când își proiectează dulapul.

De exemplu, oamenii pot dori un dulap cu multe rafturi, deoarece va avea mai multe spații de depozitare. În schimb, oamenii pot dori un dulap cu puține uși pentru că vor economisi bani și spațiu. Există, de asemenea, principii pentru modul de organizare a diferitelor tipuri de articole. Unii oameni ar putea dori să aibă un dulap pentru articolele alimentare, de exemplu, și să îl separe de haine.

Atunci când doriți să achiziționați un nou dulap, vă puteți întreba câte uși ar trebui să aibă un dulap. Aceasta este o întrebare pe care proprietarii de locuințe au petrecut ani de zile dezbătând-o, deoarece multe persoane au preferințe diferite. Există unii care preferă să aibă un dulap cu două uși, în timp ce alții doresc doar o singură ușă. Numărul de uși poate părea un detaliu nesemnificativ, dar pentru unii proprietari de locuințe este un factor decisiv uriaș.

Indiferent de câte uși doriți să aibă noul dvs. dulap, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre ușile de dulap înainte de a vă decide pe care să le cumpărați. Vrei să te asiguri că orice dulap pe care îl cumperi are zăvoare cu știfturi de balama în loc de mânere de ușă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *